Кралят на фолка Азис е платил колосална сума на Ники Китаеца, за да се прави на негов мъж, твърдят близки до изпълнителя.

Ромският славей е платил 200 000 лева на Николай, за да бъдат и да се показват заедно. Сумите били давани на по-малки траншове в продължение на няколко години. Те са били формулирани като договор. Китаеца се задължавал да придружава певецът и да се преструва на гей и негов мъж. В договора било изрично записано, че Николай не трябва да разкрива истината.

Двамата уж се ожениха пред десетки камери през 2006 година. Още тогава близки на Азис бяха категорични, че това е само театър. Влюбените направиха всичко възможно да опровергават това и се дълго се преструваха на влюбена двойка.

След няколко години идилия връзката им внезапно се разпадна. Китаеца сякаш потъна вдън земя. Появи се само откъслечна информация за него, че се е оженил за неизвестна фолк певица и има дете. Самият Николай категорично отказваше да говори за отношенията си с ромския славей. Певецът стигна по-далеч.

"Не искам да чувам за това момче", "Не познавам никакви китайци", отсичаше изпълнителят на "Напипай го" в свои интервюта.

Осем години по-късно Китаеца пръв проговори за отношенията си с Азис. "Бях негов шофьор. Назначи ме на работа, карах го навсякъде. Постепенно негови приятели започнаха да го разпитват за мен. Правеше им впечатление, че съм млад и добре сложен. Един ден той ми направи сделка. Предложи ми да инсценираме сватбата и цялата си връзка. Той печелеше реклама, а аз щях да стана известен", разказа Китаеца пред камерите на "ВИП брадър".

*Пред камерите на "ВИП брадър" Ники твърди, че не е имал интимна връзка с певеца

Ники спести голяма част от истината, твърдят близки до Азис, пише "България Днес". Участникът във "ВИП брадър" не е сключил сделката само за слава. Той е прибрал парите, за да оправи живота си. По това време Николай живее скромно с родителите си в панелка в столичния квартал "Люлин". Търси си работа и случайно започва да работи за Азис. Не може да устои на финансовото предложение, защото единствено по този начин има шанс за собствен дом. Изпълнителят го води само по лъскави ресторанти и магазини, а Николай е доволен от новия си живот. Накрая обаче се карат за пари. Двамата не могат да разделят хонорар от 100 000 лева, който печелят от шоуто "Сделка или не".

"Азис винаги е бил влюбен единствено и само в себе си", отсече още тогава Китаеца. Според неговата версия той сам напуснал Краля на фолка.

В момента ромският славей отказва да коментира случилото се и разказа на бившия си. Негови приближени обаче са категорични, че той знае какви ги е говорил Николай и е бесен.



*Двамата събраха десетки гости в столично заведение на сватбата си

"Азис сам не знаеше с какво се захваща, когато тръгна историята с Китаеца. Тогава много хора му казаха, че един ден цялата тази суматоха ще се обърне срещу него", твърдят приближените му. Нещо повече, според някои Китаеца лъже и в момента за пари.

"Това е нагласена история. Вмъкнаха го в шоуто този Николай точно с тази идея. Да разкрива пикантни неща за Азис. Без него Китаеца винаги е бил никой", разкрива един от най-близките на Азис. Според него Николай и Васко от Костинброд наистина са били любовници.

"Той може да говори каквото си иска сега. Може и наистина да не е гей, но едно време си лягаше в едно легло с Васко", кълнат се близки на певеца. Според тях единственото вярно в думите на Китаеца е, че е имало сделка. И това са парите, които Азис му дал.

"Никой не твърди, че Николай е бил влюбен във Васко и е правил някои неща доброволно. Не, той ги направи за пари", убедени са и до днес от обкръжението на изпълнителя.

Приятелка им роди дете

Една година след фиктивната му сватба с Китаеца двамата обявиха, че чакат бебе. Азис се сдоби с дъщеря Рая. Майка на детето е приятелка на Васко - Гала. Тогава тримата даваха много интервюта как ще си разпределят задълженията и ще се грижат за детето. В крайна сметка Китаеца бързо си тръгна от семейството, а Гала и Азис продължават да живеят заедно до днес. Това е още една неразкрита мистерия около ромския славей. Според мнозина всъщност Гала винаги е била жената до Азис, а всичко друго е просто мистерия.

Азис: Обичах го!

В едно от последните си интервюта Азис призна, че пази халките от сватбата си с Китаеца. "Свикнал е да има мъжко рамо да себе си и това му липсва.'' Въпреки това избира слаби играчи, за да доминира над тях. ''Обичах Китаеца", изповяда Азис.