Видео от кастинга за "Мис Плеймейт 2015“ изтече в интернет, пише "България Днес".

Изборът за най-секси мацки, които ще имат шанса да се борят за титлата "Мис Плеймейт", се проведе в столично заведение преди няколко седмици, а в ролята на жури тогава влязоха актьорът Калин Сърменов, Мис България Славена Вътова, участничката от миналия конкурс Биляна Евгениева, главният редактор на мъжката библия Христо Запрянов, както и фотографът на изданието Ивайло Станев.

В разпространеното видео Христо Запрянов пита една от изкусителките дали се е къпала скоро, а накрая я изпрати с репликата: "Хайде, и в неделя на баня". Въпросната кандидатка се появи с изключително интересно бельо, което не оставяше нищо на въображението. Тя определи себе си като ''мръсна'', което бе и повод за репликата от Христо.

*Разкрепостената Елица беше пратена да се изкъпе

Друга желаеща да стане новата Николета Лозанова бе предизвикани от журито да си свали сутиена, а тя отговори, че няма проблем да го направи. Нейна конкурентка пък се засрами, когато й отправиха същото предложение.



*Калин Сърменов и Биляна искаха да видят гола гръд

Гласят Ралица за победителка

Слуховете, че конкурсът "Мис Плеймейт" е нагласен, не закъсняха, а Ралица Петрова вече е спрягана за победителка.

Визията на Ралица напомня доста на тази на миналогодишната призьорка Елена Кучкова, а запознати твърдят, че фактът, че Василева вече се е снимала гола за списанието, е сигурно доказателство, че няма нищо случайно.

Снимки: Булфото и Luximo