Широкорекламираният и пропагандиран в медиите концерт на фолк дивата Анелия се оказа пълно фиаско, пише „Всеки ден".

За да представи новия си албум „Феноменална" певицата бе решила да организира една от най-мащабните музикални прояви в чалга жанра, но събитието се оказа абсолютен провал.

Макар Анелия безспорно да е една от най-известните и обичани певици в „Пайнер", славата й не се оказа достатъчна, за да напълни залата, а малцината й верни фенове, дошли да уважат и подкрепят любимката си, бяха натикани на най-задните редове. Челните места бяха само за ВИП гости, по-голямата част от които, колеги и приятели на звездата.



„Кьораво и сакато беше с покани, само и само да се създаде усещане за мащабност на концерта", коментираха очевидци. Оказа се, че за уж мащабната проява са продадени едва 375 билета!

Критики към пеенето на звездата също не липсваха, а фалшивите нотки в част от хитовете й личаха дори под великолепния съпровод на бенда на Дани Милев. На сцената с нея се качиха и дуетните й половинки Миро, Преслава и Гъмзата, но дори и те не успяха да изправят на крака позаспалата публика.



Злите езици шушукат, че причината за напрежението в залата е фактът, че преди промоцията на третия си самостоятелен албум, Анелия се изпокара с всичките останали пайнерки, начело с Мария и Емилия, които демонстративно не уважиха проявата.

Есил Дюран и Ивана пък бяха във видимо лошо настроение и не спряха да сипят злостни подмятания по адрес на изпълнителката.



„Срамота е, как с тези 30 бона, които Пайнера й даде, и с които ощети цялата компания не успя да направи нищо по-качествено от това", коментира през зъби Галена.



„Ужас, ужас, голяма излагация. Горката Ани, такъв провал ще се помни дълго", коментирала пък Есил Дюран със свои приятели.

Снимки: Bulphoto