Мариана Векилска и съпругът й Симеон Колев имат сериозни семейни проблеми, научи „Всеки ден".

Новинарката и радио водещият, които са заедно близо 12 години, от известно време не се разбират добре. Доказателство за обтегнатите отношения в иначе перфектната двойка е фактът, че Симо редовно кръшка на жена си.

Като едно от знаковите лица на БГ радио, Колев има достъп до всички ВИП и светски събития, случващи се в столицата, и буквално през вечер е навън, често без жена си.

На въпросните мероприятия, полети със солидно количество алкохол, половинката на Векилска се отпускал дотолкова, че съзнателно или не, започвал да опипва минаващите около него сервитьорки и хостеси, и то без да подбира.

„Често го засичаме по събития. Три от нашите момичета могат да потвърдят, че става много похотлив и дори агресивен, когато обърне няколко чашки. Освен че налита на девойките, се опитва да им бута пари за донесените питиета, въпреки че му е пределно ясно, че всичко е безплатно. И на всичките оставя визитни картички, да му се обадят, ако искат някой ден, за по кафенце или след работа. Не прилича на женен мъж да се държи по този начин", сподели пред наш репортер шефката на един от най-големите и известни кетъринг екипи в столицата.

Запознати издават, че разюзданото поведение на Симо е заради отношението на жена му към него. Въпреки че са семейни от 10 години, Мариана не пропуска и до днес да напомни на благоверния си, че именно тя издържа семейството им и взима близо три пъти по-висока заплата от него.

„Той се чувства потиснат, защото от известно време тъпче на едно място в БГ радио, докато тя се развива. Освен това никога няма време за него и за децата, а вечер е заета често пъти до много късно в Би Ти Ви", споделят близки до Симеон.