„Откакто съм излязла от Къщата, преглеждам стари записи и материали и стигам до извода, че в предаването с позиция и силен характер е само Вулева, заради което младите хора трябва да я подкрепят.

Много хора смятат, че след като напуснах предаването, тя ще стане слаб играч, но истината е, че в Къщата и в реалния живот ние винаги сме били самосиндикални. Имаме сходни принципи, отстояваме интересите си, но не сме едно цяло, а двама различни човека”, споделя пред „Всеки ден” рускинята.

Людмила споделя, че в предаването е научила много неща, които ще й бъдат полезни в живота. Не крие обаче, че е поразена от общата ниска култура на голям контингент от съквартирантите.



„Специално за Кали - тя е изключително проста жена. Абсолютна простакеса! Поставям под съмнение многото й образования, с които тя не спира да се хвали. Тя говори с изключително много грешки, диалект, грубо, просто... Кали не спря да обсъжда само чиниите и тоалетните в Къщата.

Веднъж не я хванах да говори за нещо по-интересно. Любимите й теми бяха кой какви косми има под мишниците, тоалетната, прането, бита и т.н. Аз лично не съм страдала в Къщата, тъй като винаги намирах събеседник, с когото да си говорим за интересни теми”, споделя Захажаева.