Big Brother възложи на съквартирантите мисия „Бюро за препоръки и оплаквания”.

Участниците научиха новини от външния свят, зрители споделиха с тях факти от живота в Къщата, които разкриват тайни между звездите.

Wosh MC получи предложение за брак, а зрителка на предаването предложи на Влади Въргала апартамента на дъщеря си, ако няма къде да живее.

VIP Brother променя живота на съквартирантите и прави зрителите съпричастни с преживяванията в Къщата. Това е не просто reality формат, това е реалният живот.

Съквартирантите ще се изправят очи в очи с „Народната любов”.

В епизода тази вечер те ще научат резултатите от анкетата, в която зрителите трябваше да определят какви са звездите в шоуто.

Успехът на мисията се измерва в продоволствията като цигари, бира, вино, торта и безалкохолни напитки в неограничени количества до края на формата. Как ще преминат последните дни от живота в Къщата – предстои да разберем тази вечер от 20:00 часа.

Още на първия ден от отсъствието на Людмила Захажаева се усеща спокойствие. В Къщата цари мир и разбирателство. В епизода довечера зрителите ще видят, че Албена отново е спокойна, а останалите я приобщават и започват да си говорят с нея по най-различни теми.