Актрисата Дженифър Лорънс е звезда, която знае какво иска.

В новия брой на френското списание "Мадам Фигаро" тя споделя, че подходящият за нея мъж е "този, който й позволява да бъде себе си във всяка ситуация".

В момента тя е на турне за представянето на новия й филм "Игри на глада: Сойка присмехулка Част 1" и споделя, че трудно приема интереса към личния й живот, пише списание "Пийпъл".

Актрисата разкри, че са й били необходими 3 дни, за да се реши да приеме ролята на Катнис Евърдийн. "Осъзнах, че каквото и да направя, ще загубя част от личния си живот. Зад всяка снимка от ежедневието ми, обикновено има 3 часа игра на котка и мишка с фотографите", добавя тя.



Дженифър споделя още, че няма никакъв интерес към социалните медии. "Всичко това не ме интересува за секунда дори! Винаги имам стотици имейли, на които да отговарям", казва тя.

"Винаги имам ясна идея за пътя, по който искам да вървя – актьорството. Това е всичко. Разбира се трябва да имам и контакти с медиите, за да рекламирам работата си. Ако можех да избирам, щях да изразявам себе си само във филми", казва Дженифър Лорънс, пише БГНЕС.