С голям концерт, организиран от , ще бъде отбелязан финалът на онлайн битката, която предизвика преди месец между Иван Тишев от Революция Z и рапърът Били Хлапето.

Двете момчета се обзаложиха кой от двамата ще успее да превърти интернета с новия тарифен план и от месец се борят за подкрепата на феновете, като се подлагат на различни нестандартни изяви в сайта на .

Феновете ще разберат кой печели в надпреварата на 8 ноември от 17:00 часа в Bulgaria Mall. Крайната цел в състезанието между двамата артисти е да спечелят специална награда, която за момента остава тайна.

Входът за концерта е свободен за всички, а Били Хлапето, Иван Тишев и Революция Z ще зарадват феновете си с най-любимите им парчета. Към звездната група ще се присъедини и Люба Илиева – един от най-коментираните участници в музикалното шоу X Factor, който разбуни духовете на всички фенове с отпадането си от формата.

Двама късметлии, включили се в играта на страницата на във Facebook, ще имат шанса да се качат на сцената с Били Хлапето и заедно да изпълнят някои от най-популярните му парчета. Освен да се забавляват с любимците си, феновете ще имат възможност да спечелят и пет смартфона в специален сумо-турнир, който ще се проведе преди изпълнителите да се качат на сцената.

Преди месец младежката тарифа се завърна с тонове мобилен интернет към Facebook и VBOX7 и с предизвикателство към Иван Тишев и Били Хлапето. Те бяха предизвикани да превъртят интернет с най-новата оферта от Мтел. С месечна такса от 6,90 до 24,90 лева и до 5000 включени минути и SMS-и и 500 МВ мобилен интернет предлага на младите възможност за напълно свободна комуникация. До 200 са включените минутите към други мрежи. При закупуване на новия от клиентите спестяват една месечна такса.