Въпреки че е разделена едва от няколко месеца с прословутия си любовник - майонезения бос Александър Найденов, актрисата Елен Колева вече успя да го прежали, и то доста успешно, видя репортер.

Звездата от „Забранена любов" си има нов приятел, който на всичкото отгоре е по-млад от нея с няколко години, пише „Всеки ден".

Новоизлюпената двойка изобщо не се притеснява да се показва в публичното пространство и подобно на връстниците си, обикаля столичните клубове през почивните дни. Елен и гаджето й бяха забелязани на откриването на столична дискотека в събота вечер, където не откъснаха очи един от друг.

След като потанцуваха и пийнаха няколко чаши шампанско, влюбените гълъбчета се уединиха на едно от ВИП сепаретата в заведението.

„Изглеждаха много щастливи, не можеха да се наситят един на друг. Не обръщаха внимание на никого и нищо около себе си. Определено между тях има силни чувства, не спряха да се прегръщат и целуват", споделиха от персонала на бара, където младите недвусмислено показали топлите си чувства.



Според източници мистериозният приятел на Елен е млад актьор от НАТФИЗ, с когото са се запознали случайно преди време на репетиции в Народния театър. Искрата помежду им обаче пламнала едва след като Колева и гонещият 60-те бизнесмен Александър късат с гръм и трясък. Въпреки че в редица свои интервюта Найденов обвини бившата си изгора в „морален курвалък" и изсипа по неин адрес редица цинични определения и обиди, истината е, че актрисата се е въздържала да задълбочи отношенията с новия си приятел, докато все още се води гадже на бизнесмена.

„Майонезата я натири като мръсно коте, приписвайки й доста изневери, част от които дори не са истина. Затова тя искаше да започне на чисто", споделят близки до безработната актриса. Припомняме, че Найденов скъса окончателно с Елен, след като разбра, че докато е била с него, си е лягала с бая мъже, между които актьорите Иво Аръков и Башар Рахал. След края на връзката им Колева бе уволнена от Народния театър.