Новата гостенка на репортерката ни Ива Атанасова в предаването ''Неудобно'' е една очарователна брюнетка, станала известна на широката публика с професията си на фолк певица. Това е Ашли.

Пред камерата ни певицата призна, че в момента е свободна: ''Дори да съм имала половинки, пак съм си била ''free'', заявява тя, обяснявайки, че не е готова за сериозни взаимоотношения.

''Мъжете като чуят ''певица'' имат различна представа за жената'', жалва се Ашли. На въпрос на Ива кой създава този лош имидж на фолк певиците, че са леки жени, Ашли отговаря: ''С риск да бъда малко скандална, няма да изброявам имена, но доста колежки го потвърждават това нещо и затова може би се получава така. Но има много кадърни и пеещи певици, певици, които си тежат на мястото и не може да се получава едно такова мешане измежду нас, тази е такава, а другата нищо не става от нея. Все пак не може за един човек без да го познаваш да го вкарваш в някаква групировка.''

Още за Ашли, за конкуренцията в бранша, за отношенията й с мъжете и феновете, за неприличните предложения, които са й отправяли и други любопитни подробности разберете от видеото: