Още с влизането си в къщата на "ВИП брадър" Жени Калканджиева събуди подозрението на зрителите, че е бременна заради подпухналия си вид и широките дрехи, които постоянно носи.

Съмненията се изпариха за кратко, тъй като шестата по красота в света не пропускаше повод да демонстрира любовта си към пороците и често бе показвана с чаша вино и цигара в ръка, което никак не отива на една бъдеща майка.

В същото време от публиката се крие фактът, че Жени вече няколко пъти е била на системи заради неразположение, научи "България Днес" от хора от екипа на риалитито.

"Какви са тези синини по ръцете ти", попита изненадан самият Тачо при завръщането му в къщата, но Жени бързо смени темата, предупредена от продуцентите да не издава състоянието си пред камерите.



Евентуалната бременност на визажката бил големият коз на продуцентите в този сезон. Това била и причината да върнат побойника Стефан, за да може сценарият да се разгърне докрай.

Съквартирантите в къщата също коментират все по-оживено, че ханшът на Жени нараства, а жените в шоуто твърдят, че тя е бременна.

"Питах я дали е бременна", каза самата Камелия Воче пред останалите. Калканджиева отрекла това предположение, но повечето участници в шоуто се съмняват и коментират зад гърба й, че вероятно тя чака бебе и може би заради това двамата с Тачо ще се постараят да останат заедно.

"Рано е още за разкрития. Продуцентите ще манипулират зрителите с тази бременност. Всичко е борба за рейтинг, а има още 2 месеца до края. Факт е, че Жени спря да пие и пуши и откакто е влязла, не е облякла нито една впита дреха", издаде вътрешен човек.