Най-големият кошмар на Зорница Линдарева се сбъдна.

Съпругът на Жени Калканджиева – Тачо, отново влезе снощи в Къщата на VIP Brother, за да лази по нервите й. След като заби плесница на любовницата си, Стефан изхвърча от шоуто и загуби хонорара си.

Любовницата му откровено заяви, че така престоят є ще бъде далеч по-спокоен и приятен и не скри усмивката си. Докато беше на свобода, Тачо обяви Линдарева, че е психичноболна.

“Зорница нагло лъже, че съм я удрял, докато сме били заедно. Смятам, че думите ми могат да се докажат в съда. Бих се подложил и на детектор на лъжата, който ще докаже, че не съм й посягал. Ако публично се извини, може и да не се видим в съда”, разкри намеренията си брадърът.

Стефан Манов все още не може да си намери място от яд, че Зорница е станала причина той да бъде изхвърлен от риалитито: „Тя беше главният дразнител. Даже си мислех, че има мисия.”

Стефан се връща в Къщата заради желанието си да спаси брака си с Калканджиева. „Влиза по-влюбен от всякога. Взел си е поука от грешката, която направи. Обеща, че няма да пие и ще обгрижва съпругата си.

Big Brother взе решение да го върне, защото такова е желанието на феновете на предаването и съквартирантите. Той обаче няма да бъде пълноправен участник, а ще се бори заедно със съпругата си за одобрението на зрителите”, издадоха за „Монитор” от екипа на риалитито.