Джина Стоева коментира в предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова ТВ изписаното в медийното пространство през последните дни, че се е затворила в манастир, че е сама и заради мъката си се е отдала на вярата.

Въпреки че фолк звездата на Ара Мюзик пази личния си живот в тайна, Милен Цветков успя да изкопчи няколко признания от нея. Изпълнителката сподели с водещия, че е имала нужда да остане насаме със себе си, да подреди нещата в главата си и да се отърси от разочарованието от последната си връзка, приключила с раздяла.

По все по-често коментираната тема за намаляващия рейтинг на попфолка в сравнение с другите популярни жанрове у нас, певицата заяви:

"Фолкът, не залязва фолкът, но определено се промениха нещата. Пазарът се промени и не е това, което беше едно време. С Ивена цяло лято изкарахме по морето и за разлика от миналата година, имаше наполовина работа. Това беше заради дъждовете и всеки от собствениците на заведенията се оплакваше, че няма работа и нещата са се прецакали. Поп фолкът беше застрашен преди година-две от поп, от рап, от нови течения музика, но аз не смятам, че изчезва".