Синоптичката Никол Станкулова вероятно е мечтата на всеки един нормален мъж.

Тя е красива, умна и възпитана, името й не е опетнено, и е една от малкото известни дами, за които никой не е казал нищо лошо.

Куклата на букли в момента е в Домсъвета на „ВИП Брадър“. Като постоянен коментатор и човек, който следи риалити шоуто, Никол признава, че е шокирана от този сезон на предаването. Искрено се надява участниците вътре да са казали скандални неща единствено заради употребата на алкохол. Ще й се да вярва, че навън не са такива.

Първоначално е считала, че Тачо ще спечели шоуто. За своето отпадане в предишния сезон, Станкулова споделя, че не е държала да си тръгне като победител, макар да е била близко с финиширането си на 4-то място.

Радва се, че не й се е налагало да създава със себе си сензации, за да си спечели заслужено хонорара. Дори тя пази само добри спомени покрай предаването и излезе с чисто име, с каквото и влезе.



Често се появяват коментари по адрес на Никол, че има богат любовник или, че е глезла, която мама и тати издържат. Синоптичката признава пред в. „Уикенд“., че не е плащала сметки, но изкарва пари от 15-годишна и не харчи нечий други, пише hotarena.net.

Не я блазнят скъпи вещи. Може да живее и с много и с малко. Разпределя си заплатата така, че да й стигне и е категорична, че никога не е позволявала на мъж да я издържа.

Силният пол е доста любопитен по един въпрос, свързан с красавицата и той е кога ще лъсне без дрехи на корицата на някое списание. Никол споделя, че не е против голите снимки, но просто не е за нея.

Жените пък непрекъснато следят дали има промени по Станкулова и по-конкретно дали си е сложила силикон. Хубавицата твърди, че ценител на естествената красота на жената. Здравословното хранене и приемането на витамини също могат променят външния вид, без да се налагат по-сериозни и тежки интервенции.

Но не отрича, че като одъртее, може и да си позволи някоя друга операция.

Още факти:

Никога не се е успивала за работа; още две големи телевизии са я канили на работа, но тя им е отказала; не е влязла в телевизията с връзки; рядко се влюбва.