Lenovo е една от топ компаниите за технология на азиатския пазар. Това се дължи на добрите устройства, които тя предлага.

До скоро ние нямахме възможност да им се наслаждаваме , но ето, че китайската компания е решила да се наложи и на българския пазар, като за да постигне целта си пуска много нови предложения.

Стилен и ултрапортативен дизайн

Красивият Lenovo S850 притежава стъклен корпус и няколко варианта цветове. Много е компактен и никога няма да ви натежи със своите само 8.2 мм дебелина и 140 г тегло.

Мощни предна и задна камери

Уловете миговете от вашия живот по всяко време на деня и нощта с мощната 13MP камерa с автоматичен фокус и светкавица, или провеждайте ясни видеоразговори с 5MP предна камера. С толкова добри камери, S850 е идеален за снимане и споделяне на снимки.

Широкоъгълен 5-инчов HD екран.

Независимо дали играете, пишете съобщения гледате или споделяте видео или пък разглеждате интернет страници, 5-инчовият HD дисплей на Lenovo S850 с IPS технология позволява голям ъгъл на виждане и по-приятно изживяване. Четириядрен процесор на Lenovo S850 позволява по-гладко преминаване между отворените приложения и минимизира насичането на HD видео и игри.

Две SIM карти в един смартфон.

Независимо дали искате да ползвате различни абонаментни планове, за да спестите пари, или пък желаете да разделите бизнеса от удоволствието, възможността да сложите 2 SIM карти в S850 е точно това, което ви трябва.