Кали отпразнува рождения си ден в къщата на VIP Brother. Продуцентите изненадаха певицата като предоставиха торта и още много сладки изкушения, с които фолк звездата да направи партито си със Съквартирантите.

Изпълнителката не скри вълнението си от сюрприза и направи един запомнящ се празник. Малко след като духна свещичките на тортата, тя разкри, че най-голямото й желание е да си има момиченце.

Кали получи собственоръчно изработен подарък от Съквартирантите, на който бяха изписани благопожеланията им, а Ива Екимова поднесе специално написано стихотворение за певицата.

Изпълнителката на "Аз съм аз" остана трогната от жестовете на внимание и заключи, че това е най-хубавия и вълнуващ рожден ден, който е имала досега.

Всички в Къщата се включиха в импровизираното парти, което продължи до ранни зори и танци и музика, но въпреки приятната атмосфера, заради интригите, породени от поредната мисия, от светъл празник рожденият ден се превърна в нощ на обида и разочарование за някои от Съквартирантите, пише signal.bg.