Крум изказа своята искрена благодарност към екипа, създал актуалния му проект "Безчувствен", както и към всички участници в него.

Певецът се обърна и към почитателите си в социалната мрежа и изрази надеждата си, че е успял да ги докосне чрез музиката, която изпълнява.

"Благодаря ти, Оцко! Благодаря ти, Роска! Благодаря ти, Радинка! Благодаря за това удоволствие за очите и ушите, наречено "Безчувствен". Благодаря и на всички вас, които не само не останахте безчувствени към песента, но я определихте за един от хитовете на есента. Благодаря и на Сървайвърите Ваня и Жени Джаферович, Светослав Бърканичков, Силвия Димитрова, Антон и Диана Агонцеви и на всички приятели, които взеха участие във видеото. На дизайнера Камелия Митова, грим - Магдалена Иванова, коси - Ели, фотограф Теди Грозданов. Благодаря на целия екип на "Пайнер" и телевизия "Планета" - написа във facebook профила си изпълнителят, който е и участник в "Сървайвър - Камбожда".

"Надявам се в тези тежки времена на политическа разруха поне за мъничко да мога да ви откъсна от ежедневните проблеми и както аз захранвам душата си чрез музиката, така и да успявам да го предавам и на вас. Благодаря ви, обичам ви!" - подчерта Крум.

Новото парче на Крум успя да влезе с летящ старт в "50-те най..." и се нареди директно на 6-то място, събирайки голям читателски вот. Как ще продължи в най-престижната класация за попфолк, предстои да разберем в неделя, когато ще бъде обявен резултатът от гласуването за настоящата седмица, пише signal.bg.