Поли Паскова ще събере своите почитатели на голям концерт в София. Спектакълът ще се състои на 7 октомври в НДК, а в момента текат последни приготовления за него.

Изпълнителката подготвя редица изненади за публиката, а специални гости ще бъдат нейните колеги Николай Славеев, Христо Косашки, Здравко Мандаджиев и Борис Дали, с които тя ще представи дуетните си песни.

Паскова ще отправи духовни послания за България и за първи път ще покаже гълъба с птицата феникс на гърдите, който я благословил на Кръстова гора.

“Концертът има една основна цел – да хвърли няколко въгленчета в угасналото огнище на българското национално самочувствие. Каним всички, които имат време, желание и възможност да дойдат и да вземат от благослова на хубавите български песни” - сподели Поли Паскова пред "Планета".

Тя издава, че спектакълът ще бъде в три части, ще включва пъстроцветна китка от песни от всички области и в залата ще се танцува. На финала тя и нейните колеги ще обединят гласовете си в песента “За любов и светлина” и така ще поздравят многобройната публика в Зала 1, пише signal.bg.