Бременната в шестия месец Емануела пръсна близо 20 бона в златарско ателие в центъра на София.

Бъдещата снаха на олигарсите Диневи още от вратата се насочила към щанда с най-масивни украшения.

„Избираше обеци и гривни за четирицифрени суми, все едно си купува хляб“, разказват очевидци, пише в. „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Брюнетката си тръгнала от магазина с чифт обеци, гривна и пръстен, за които платила близо 20 000 лева. Изпълнителката е известна със слабостта си към аксесоарите от злато и редовно си пазарува от това ателие, издават приближени до синеоката певица.



„Явно слуховете, че Диневи не й дават пари, не са истина. Предполагам, че финансите за накитите идват от гаджето й Димитър. Едва ли тя може да спечели такава сума от участия“, смятат запознати с хонорарите във фолка.

Емануела побърза да се похвали с част от златните бижута, като веднага се накичи за участие същата вечер. Огромните й обеци и масивните златни гривни се забелязваха от километри.

Откакто се събра с милионерския син Димитър Динев, чалга звездата се появява с все по-скъпи бижута. Злато и скъпоценни камъни са сред най-предпочитаните накити, с които Емануела се появява по участия. За да демонстрира новото си положение на годеница на богаташ, тя настоява да бъдат декорирани със скъпоценни камъни, дори някои от дрехите и обувките й.