Сред гостите на сватбата на световноизвестната холивудска звезда Джордж Клуни е била и сестра му Аделина Зейидлер, която с нищо не издава, че има роднинска връзка с до скоро най-желания ерген.

До хотела, където се намирал младоженецът и брат на Аделина и където се състоя сватбената церемония тя пристигнала с корабче. Там били и техните родители Ник и Нина Клуни. 53-годишната Аделина Зейидлер известна още като Ада Клуни е по-голямата сестра на актьора. Нейният начин и стил на живот коренно се различават от този на известния й брат. Тя е майка на две деца и работи като счетоводител в Кентъки, където живеят и родителите на Джордж. В едно от предишните си интервюта Ада е разкрила, че не е присъствала на първата сватба на брат си през 1989 г. с актьорката Талия Балсъм, "защото е научила от пресата". Тя също така разкрива, че с брат си контактува само по имейл, няма телефонния му номер и с него се вижда един път в годината, когато той посещава родителите им.

*Аделия е в средата - със сивата рокля

"Нямам телефонният му номер, защото не бих искала да загубя телефона си и някой след това да злоупотреби. Джордж може да ми се обади, когато иска и понякога се обажда, но и на двамата ни е по-лесно да си пишем по имейла." уточнява Ада, пише БГНЕС.