Без да подозира кои са истинските „виновници“ за състоянието й, Кали ще сподели своите чувства и разочарования с Наско, Зори и Иво.

Нейната депресия се задълбочава и тя много лично и дълбоко преживява оценката, която си мисли, че е получила от зрителите на Нова телевизия.

Певицата често плаче и се допитва до съквартирантите дали мирише и дали според тях е мърла.

Гузната съвест на партизаните започва все по-осезаемо да ги мъчи. Те сякаш не са се замисляли за щетите, които могат да причинят с играта си. Човешките взаимоотношения във VIP Brother се гледат през увеличително стъкло.



Често форматът е показвал как дребни неща са в състояние да преобърнат нечий вътрешен свят и да предизвикат сериозни последствия.

Кали ще потърси подкрепата на Камелия Воче, която също парадоксално получи прозвището „мърла“. Двете певици споделят общо състояние на дълбоко разочарование, тъга и обида.

Тази вечер зрителите на Нова телевизия ще видят как Воче изпада с истерия и споделя, че не се чувства добре в Къщата и иска да напусне. В съзнанието на Кали конспиративният възел се затяга около Евгени Минчев и тя е склонна да го обвини във всички грехове.

Иво Аръков ще се опита да й даде подскаже, че има обяснение на всичко, тя скоро ще го разбере и ще й се наложи да се извинява.



Тъгата на Кали е сякаш безмерна. Като символ на протест и обида певицата дори ще откаже да се храни. Тя не желае да комуникира със съквартирантите. Притеснени за състоянието й някои от тях ще направят опит да й помогнат.

Още един съквартирант силно ще притесни останалите със състоянието си. Зорница Линдерева ще провокира загрижеността на Влади Въргала.

Той ще се опита да влее здрав разум в главата на младата жена. Тя не се храни, но доста пие. Според Влади проявява признаци на алкохолизъм. Кой ще се погрижи за нея в момента на физическа слабост, предстои да разберем.



Сълзи ще се появят в очите на още един съквартирант. Нещо дълбоко е докоснало сърцето на Наско Месечков и той ще се разплаче скрит от останалите. Това няма да се хареса на Евгени Минчев, който смята, че танцьорът играе роля и се опитва да спечели съквартирантите и зрителите на своя страна.

Ще се окаже ли за пореден път прав познавача на най-големите тайни от светския живот в България, предстои да видим само във VIP Brother „Образцов дом“.