Фенове на Робърт Патинсън полудяха по новата му приятелка.

Хиляди пъти по-красива е от невярната Кристeн Стюърт, коментират почитатели на британския актьор в мрежата.

FKA Twigs направи сензация в музикалния свят. Само за няколко дни тя измести от фокус Майли Сайръс и Риана.

Песните й са странна смесица между електронен саунд и соул, а впечатление прави и това, че сама прави хореографията и режисурата на голяма част от клиповете си.



Самият Патинсън неведнъж е казвал, че голямата му любов е музиката и най-после е намерил жена, с която да сподели страстта си.

Слухове за връзката им се носят едва от месец, но явно любовта им се развива бързо. Този уикенд Робърт заведе приятелката си на разходка в Холивуд.



Двамата бяха забелязани да се разхождат ръка за ръка и да се гледат влюбено. Любопитни фенове са ги проследили с камера и кадри от срещата на двойката изтече в мрежата.

За онези, които още не знаят коя е FKA Twigs: Истинското й име е Талия Барнет, родена е в Глочестшър. Баща й е родом от Ямайка, а майка й е наполовина испанка, наполовина британка.



На 18-годишна възраст се премества в Лондон, за да започне кариерата си на професионална танцьорка. Участвала е в клипове на Кайли Миноуг, Ед Шийран, Тайо Круз и в двата най-популярни клипа на Джеси Джей - Do it like a dude и Price tag.