Мис България 2005 Росица Иванова е била на косъм от смъртта заради свръхдоза наркотици, твърди публикация в списание "Блясък".

Синеоката красавица, която беше сред най-търсените модели у нас, е изпаднала в зависимост от дрогата след изпепеляваща любовна история с банкер, която приключила с раздяла.

Въпросният богаташ от години живеел в САЩ. Брюнетката се влюбила до полуда, но не изпълнила молбите му да се премести при него в Ню Йорк.

Според информацията на изданието, Роси се страхувала да не би да се превърне в обикновена домакиня и да изгуби блясъка на Мис България.



Категоричното й решение сложило точка на връзката с банкера, а заради любовната депресия Роси непрекъснато увеличавала дозите кокаин и изпаднала в дълбока депресия, твърди списанието.

Източник: сн. Facebook След пореден запой и употреба на наркотици, красавицата изпратила SMS на гаджето си с текст "Сбогом". Това преляло чашата и въпросният банкер прекъснал контактите си с нея.

Постъпката му окончателно съсипало миската и тя посегнала към свръхдоза наркотик. За щастие, била спасена навреме и под грижите на лекарите, успяла да се възстанови. След това заминала за остров Бали, с цел да промени живота си и да забрави невъзможната връзка с любимия.



В момента никой не знае къде е "Мис България 2005". Според някои тя се крие в чужбина и се бори със зависимостта си от наркотици, а според други е у нас, но не се показва в публичното пространство, за да не привлече вниманието на медиите.