С ударен рок, сериозна заявка за победа и самонадеяно ухажване стартира вчера вечер третият сезон на X Factor.

Сред първите таланти се открои 57-годишният Атанас, който показа, че музиката няма възраст.

Рокаджията се превърна в истинска сензация в социалните мрежи – изпълнението му взриви Facebook с близо 15 000 лайка и над 16 000 гледания във vbox7.com.

Друг сериозен претендент бе Невена Пейкова, която излезе на сцената с излъчване на победител и заслужено вдигна цялото жури на крака. След изпълнението й Саня директно заяви:

„Искам да бъда твой ментор”.



Красавец пък поиска именно Саня и дори уверено я прегърна на сцената. Моделът, долетял чак от Банкок, за да участва в шоуто, провокира интереса и на Мария Илиева с признанието, че умишлено не я е гледал по време на представянето си, защото в противен случай е щял да си забрави текста.

„Ще се радвам да попаднеш в моя отбор, за да ги държа в подчинение и двете”, коментари Любо закачката между двете дами и красавеца.

Междувременно, във Facebook страницата си Любо успокои всички, че е добре след тежкия инцидент, който претърпя вчера.

„Приятели не се притеснявайте за мен! Добре съм и съм абсолютно здрав ! Бог ме запази без драскотина”, написа той.

Довечера X Factor продължава.

На сцената ще застане момче, което често е било отхвърляно и дори дискриминирано. Кандидатът искрено вярва, че X Factor е мястото, където ще срещне разбиране, подкрепа и най-важното – възможност за развитие въпреки външния си вид.

Една смела майка ще се яви на кастинг, за да даде най-добрия урок на малката си дъщеря – никога да не се страхува да следва мечтите си.

Дамата е антрополог, който бяга от умората с рок музика. Дали ще успее да направи рок изпълнение, което да се превърне в послание към дъщеря й и към публиката, зрителите ще разберат тази вечер.