Дългоочакваният дует на Галин и Камелия "Само за минута" бе представен на 5 септември. Датата не е избрана случайно.

Точно на този ден преди година се появи един от най-успешните проекти на Галин – “Момче без сърце”, а певецът е убеден, че дуетът ще бъде също толкова харесват от меломаните.

“Този проект е много специален за мен затова искам да благодаря на всички хора, които стоят зад него! Благодаря на Alek Sandar и на Оцко за аранжимента, на Станислава Василева-Стаси за текста и на моите спонсори. За клипа искам да благодаря на: The New Urban Productions, на Стаси, на No name crew, които се справиха чудесно като туземци, на моите амазонки Дарина Гиздова и Александра Йорданова, както и на всички останали, които взеха участие! Разбира се, най-специалните благодарности са към неповторимата Камелия!!! Надявам се да сме ви зарадвали с този проект и той да остане във вашите сърца така както e в моето” - споделя изпълнителят във фейсбук профила си.

"Само за минута" вече се радва на солидна фенска подкрепа и многобройни коментари, а дали ще се нареди сред най-големите хитове на годината, предстои да разберем.

Тази сряда Камелия и Галин ще промотират съвместното си парче в "Шоуто на Слави", пише signal.bg.