Каръкът и скандалите, който преследват Преслава в бурната й връзка с Георги Станоев-Малката Бирма, си има своето обяснение, макар основано на окултизма и нечистите сили.

Сърдечните страдания на фолк дивата са следствие на черна магия, с която циганка от Испания я обрекла на нещастие в любовта, пише в. „Уикенд“, цитира ''Пик''.

Преслава била урочасана по време на свой гастрол в Палма де Майорка. За неприятната случка разказа наскоро нейният колега Борис Дали, който я придружил на участието й в испанския курорт. То преминало без инциденти, звездата дори била повикана няколко пъти на бис. Даже изкарала доста прилични бакшиши от българите в публиката, отишли да си изкарват прехраната в пристанищния град на острова.

След края на концерта на чалга дивата внезапно й прилошало. Едва изтраяла по пътя към хотела, където се опитали да й помогнат с хапове срещу появилото се зверско главоболие. То обаче не преминало цяла нощ и Преслава не мигнала до сутринта.

Борис Дали стигнал до извода, че приятелката му е хванала „лоши очи” и за да я избави, трябва незабавно да й пригаси вода срещу уроки. От най-известната баячка в Бобов дол певецът научил как да прави ритуала и приложил своите умения на изплашената Преслава.

*Борис и Преслава

„Трябваше бързо да намеря сухи клечки и да ги изгася в студена вода. Около хотела обаче имаше само палми. Тогава, срам, не срам, откъртих една от плоскостите на гардероба и от нея извадихме трески. Пригасих водата и Преслава се оправи'', разправя Борето за мистичната случка.

Може за момента да се е свестила, но уроките още не са я пуснали и продължават да въздействат върху личния й живот. Непосредствено преди концерта на звездата, циганска тумба се наредила на опашката с желаещи да си купят билети.

Мургавата група била от местни – катунджии, които обикаляли курортния остров и се прехранвали с просия сред чуждоземните туристи. Макар да им продали входни талони за участието на българската поп дива, охраната на клуба не ги допуснала вътре.

„Стана скандал на входа. Един от охранителите се оправда, че по желание на Преслава заведението няма да допуска представители на мургавия етнос. Това ядоса възрастна катунджийка и с пяна на уста тя изрече клетва срещу певицата. Тогава не разбирах добре езика, но беше нещо от сорта щом се гнуси от черните хора, бял ден да не види в любовта”, разказва един от нашенците, присъствали на въпросния концерт.

Циганската клетва преследва и до днес звездата, чиято връзка с последния й любим, Бирмата, търпи катаклизъм след катаклизъм.

*Бирмата и Преслава