Златка Димитрова ще махне 840 кубика силикон, който наля в гърдите си преди няколко години при пластичния хирург на звездите д-р Ангел Енчев, пише в. "Всеки ден".

Плеймейтката е получила препоръки от лекари, че е добре да си направи тази операция преди втория опит за зачеване.

По време на бременност не е препоръчано да се влиза под упойка и затова сега бил моментът да се подложи на такава интервенция. Според специалисти има риск след раждане напомпаните гърди да увиснат. Във външния си вид брюнетката е инвестирала 20 бона. Освен гърди, тя има ботокс, хиалуронова киселина в устните и ринопластика, пише ''Слава''.

Междувременно Димитрова е изхвърлила всички по-разголени тоалети от гардероба си. Плеймейтката се зарича, че вече няма да се облича предизвикателно.

Брюнетката в последно време ходи само с широки туники, които прикриват формите ѝ. Тя е напълно неразпознаваема. Откакто загуби бебето си, Златка е тотално променена. "Вече не искам да съм никакъв секс символ", казва някогашната плеймейтка.

"Преди ходеше полугола, а сега се е навлякла като за девическо училище. Това сигурно е най-затворения тоалет, който има в гардероба си", коментираха облеклото ѝ в шоусредите.