Диляна Попова вече е насрочила дата за раждането на първото си дете от актьора Асен Блатечки, твърдят доверени източници от болница „Шейново", където ще проплаче бъдещото отроче на манекенката.

Звездата дори е определила датата на събитието - 24 септември, когато е и рожденият й ден. След многократни консултации с едни от най-добрите лекари у нас Диляна решила да роди със секцио, макар възстановяването след тази манипулация да е доста по-бавно и болезнено, отколкото при естественото раждане, пише ''Всеки ден''.

„Специално се консултирах с астролог, както правя за всички важни неща, които ми се случват в живота. Имам си любима нумероложка, която досега ми е помагала във всичко. Тя ми обясни, че ако сме астрални близнаци, на детенцето ще му върви много повече, а и ще сме по-близки. Решила съм да направя всичко, което е нужно, за да е здраво моето мъниче и да му дам най-доброто, на което съм способна", споделила наскоро пред близки красавицата.

По съвет на приятели Диляна и Асен все още не били купили нищо за бебето.

„Има достатъчно време, а и сме си набелязали някои детски магазини, откъдето дори и в последния момент можем да си набавим всичко, което ни е необходимо. В крайна сметка важно е малкото създание да се роди живо и здраво. А и не искаме да го урочасваме, като предварително купуваме вещи", коментирала сияещата майка пред приятели.

В името на благоденствието на бъдещото си дете Попова отказа категорично алкохола и цигарите, а напоследък е забелязвана все по-често да посещава пластичната клиника, където преди на всеки шест месеца си слагаше хиалуронова киселина в горната устна.

„Решила е да се изчисти изцяло и да даде нов старт на живота си. Вече не иска да е с напомпани джуки", сподели пред репортер една от сестрите в клиниката.

Снимки: ''Всеки ден''