Младата певица и актриса Мона избухна в социалната мрежа Facebook миналата вечер, 7 август.

Хубавица признава, че е изключително разочарована от факта, че не уважават труда и таланта ѝ.

И макар че не назовава към кого конкретно се обръща, почитателите ѝ веднага заподозряха, че е към екипа на сериала "Революция Z” по bTV, в който тя изпълнява една от главните роли.

"Бях изключително търпелива, но това, което се случва, е подигравка с труда и таланта ми! Не мога да опиша колко глупаво се чувствам от ситуацията! Не мога да повярвам колко нагли и некоректни могат да бъдат хората понякога! Не само, че не се уважава работата ми, а получавам шамар в лицето!



Стремя се да постигна целите си и сбъдна мечтите си! Не може да се опитвам сама с толкова труд да се развивам като артист и да си затварям очите толкова много пъти! Чувствам се унизена и използвана! Не искам да се оправдавам, но когато вината не е в мен, а аз съм лице на тази продукция, трябва хората да са коректни и честни!

Отново се убедих, че в България всеки се опитва да те използва, смачка и изхвърли! Аз дадох всичко от себе си през тези 2 години и не само НЕ получих възнаграждение за труда си, но и се подиграхте с работата ми като изпълнител! Грозно е !”, написа гласовитата брюнетка в профила си във Facebook.

Изказването на Мона предизвика лавина от коментари. В някои от тях почитателите ѝ обясняват, че в оследните два епизода на поредица гласът ѝ звучал много странно, все едно не е нейният. Дали обаче наистина точно това е предизвикало гнева ѝ, не е съвсем ясно.

Мона е едва на 22 години, но вече е добре позната на родната публика. Тя започна музикалната си кариера 8-годишна, когато се захваща да учи пеене и вокална техника. На 12 става вокалистка на клубната група "Нафталин”, където заедно с тях през 2005 година подгряват публиката за Сезария Евора в София. През 2008 г. достига до полуфиналите на Music Idol 2 по bTV. Още две години след това и дебютира с попрок хита "Звезда”.

Певицата се пробва и в родния конкурс "Евровизия” през 2011 г. По това време е част от лейбъла на Мария Илиева "Стереостая" заедно с Криста, B.O.Y.A.N. и KNAS. След двугодишна работа в продуцентската компания на Мария Мона напуска по свое желание, за да направлява сама кариерата си.