Баровецът Коко Динев за пореден път втрещи приятелите си, като закопа 20 хил. евро в уникално бижу за жена си Емилия.

Kолието e на една от най-елитните световни марки - „Пиаже", си има конкретен повод, който семейството на футболния бос ревниво крие. Мълвата обаче спряга бижуто от бяло злато като дар по повод годишнина от запознанството му с фолк дивата, пише ''Всеки ден''.

От сигурните ни източници обаче узнахме името на 80-сантиметровото колие, изработено от злато с проба 18 карата. Ювелирното чудо на „Пиаже" се казва „Посешън" и е обсипано с 87 брилянта. На официалния сайт на швейцарската луксозна марка украшението за богаташи е заковано с цена 20 000 евро. За класата на колието говори и фактът, че рекламно лице на тази колекция е супер моделът Бар Рафаели. Бившето гадже на Леонардо ди Каприо представя „Пиаже" от април 2012 г.



Футболният бос е известен със скъпарските си жестове към любимите си жени. Бившата му изгора Анелия например отнесе цяла къща. Фолк певицата се е сдобила със земята за новия си дом именно благодарение на собственика на „Локомотив" Пловдив. Предишното й жилище бе апартамент, който е сватбен подарък от кума, покойния Жоро Илиев.

Константин Динев обаче искал да подсигури нея и дъщеря им, като им даде спретнат и уютен по-голям дом. Бизнесменът се оправдал пред половинката си Емилия, че имотът ще е на името на щерка му и майка й няма да има нищо общо. Преди време пък трета красавица от „Пайнер" - Преслава, се облажи с апартамент от мултимилионера като спомен за любовната афера, която двамата си спретнаха.



Последно обаче се чу, че певачката е продала жилището, разположено в нова кооперация в курортния град Сандански. Според запознати Преслава се отървала от имота, защото не желаела да дразни актуалното си гадже Георги Станоев - Бирмата.

Светски хроникьори обаче твърдят, че певицата не е продала подаръка от Коко Динев, а го е дала под наем на гърци, които през последните години масово се заселват в Сандански заради по-ниския стандарт на живот в България. Бизнесменът често раздава пари за благородни каузи, но предпочита да не се шуми, издадоха негови познати. За чудовищните наводнения в Сърбия през пролетта например Динев преведе 500 00 лева по сметката за дарения, отворена в БЧК.