Съпругата на Алек Болдуин е популярен инструктор по йога в САЩ. Хилария работи и като водеща, но тренировките за нея са на първо място.

Жената на известния актьор изглежда вманиачена в демонстрациите на йога пози и стигна дотам да учи и домашните си животни на тях.

Хилария смая и почитателите си с налудничава снимка, на която прави йога с обувки на висок ток, обкрачила кучешката паничка, докато домашният й любимец се опитва да пие вода. Уви, горкото животинче изглежда смутено от действията на кръшната си стопанка.

Това не е първият път, в който Хилария включва пухкавите си кучета в упражненията си. Тя сама публикува снимка, на която болонката й стоически е застанала като тежест на корема й, докато тя се разтяга.



Алек Болдуин също е подложен на йога терор. Хилария не се посвени да пусне снимков материал, който показва, че Алек прави лицеви опори. Коментарът й по темата:



"Единственият начин да накараме татко да прави йога е, ако ние с Кармен стоим на режисьорски столчета"

Красавицата наистина е съумяла да се научи как да режисира актьора, който е познат с бурния си нрав и черния си хумор. Алек обаче изглежда укротен и влюбен във втората си съпруга. Дълги години той беше женен за Ким Бейсингър, с която се разведе през 2002 г. С нея той има дъщеря - Айрланд, която успешно покорява модния подиум.