Поп фолк дивата Преслава се подложи на поредна разкрасителна процедура, пише „Всеки ден".

Екс половинката на Бирмата, с когото се изпокараха зверски и дори се посбиха на изпроводяк, е избелила зъбите си дни преди началото на турнето на „Пайнер".

Ефектът от освежаването на усмивката, който е струвал на звездата малко над 8 хиляди лева, е мигновен и феновете останали очаровани от искрящата визия на любимката си.

„Преси винаги е имала една от най-красивите усмивки в цялата фолк гилдия. Достатъчно е само да я погледне човек, за да се възхити. А сега зъбите й са снежно бели и това я прави още по-прекрасна", захласват се по фолкаджийката почитатели.



Злите езици пък шушукат, че певицата е решила да се подложи на скъпоструващата манипулация, за да натрие за пореден път носа на бившата си изгора Георги Станоев като му покаже какво е изпуснал.

„Тя винаги се е поддържала особено добре и не щади средства за дрехи, прически или аксесоари. Но напоследък съвсем се е вманиачила да изглежда перфектно по време на всяка своя светска проява или участие и това много я изморява", коментират запознати.