Рич Форестър - една от иконите на популярния тв сериал "Дързост и красота", пак се появява на екрана. Но с нов образ - на германеца Торстън Кей.

Промяната вече е факт в епизодите, които се излъчват зад океана.

Кей се появява на мястото на Рон Мос - актьора, който 25 г. играеше плейбоя в сериала. Той се оттегли от екрана през 2012 г. не само заради по-ниския хонорар, а и защото имал нужда от промяна, както обясни самият той.

Но за да не е голяма разликата с него, продуцентите на филма избират актьор, който много прилича на Мос. И когато се появява за първи път в сериала, това става плавно - първо се виждат гърбът, ръцете и краката му. А така напомня досущ на Мос.

Рич се завръща в сапунката, като се прибира в Лос Анджелис от Париж. Първата му среща е с баща му Ерик, а причината за връщането - иска да е пак с Брук. Това зрителите виждат за първи път на 13 декември по американската телевизия CBS.

Българските зрители обаче ще гледат новия Рич малко по-късно - може би в края на годината. Разминаването е заради това, че оригиналната серия, която е 90 минути, се дели на две, за да се вмести във времето за излъчване на сериала по БНТ. Така в САЩ гледат с около 200 серии по-напред от това, което се излъчва сега в България.