Мария Илиева и Мика Стоичкова се хванаха за косите заради Иво Аръков.

Щерката на Стоичков загуби почва под краката си след инцидента с бившия си, който бе нападнат и пребит в столичния квартал „Манастирски ливади“.

Мика нападна още по-бившата му приятелка Мария Илиева заради нейнo изказване пред приятелки, че Иво Аръков си заслужавал боя.

„Ако ви се струва, че някои хора са "видимо доволни", то повярвайте ми, това е до време, маска, която са сложили, за да прикрият пред света пошлата си същност! Изрязването на един кадър не изкупва вина, а даже се начислява с лихви, както в съдебната зала, така и в живота! Истината ще лъсне наяве един ден, а този ден наближава и участията, под формата на журиране в музикални риалитита са само параван, зад който се крият бедните душици, за да може да имат медиен имунитет! Скоро ще има разплащане и за унижението, и за наглостта, и за безочието, както и за мутренските изпълнения... На война, като на война!“, избухна Мика Стоичкова във Фейсбук.

*Иво и Мика

Тя не спомена гласно към кого е насочен постът, но за всички стана ясно – срещу Мария Илиева. Именно след краткотрайната си връзка с нея, Иво Аръков се изстреля и заживя сред звездите. „Този няма да спре да разправя, че още го преследвам, писна ми от него“, киснела се певицата пред приятелки. Според нея актьорът я е използвал за трамплин и краткотрайната им афера била чисто меркантилна.

*Мария и Иво

Но Иво Аръков далеч не е единственият в списъка с бившите на Мария Илиева. Оказва се, този списък е доста по-дълъг от очакваното.

„Мария е жена, която винаги може да отсее с кого да бъде, за да върви кариерата й нагоре. След мен тя е работила последователно с няколко човека и… е била с всеки един от тях. Тя може много добре да манипулира мъжете и да вземе от тях каквото си поиска.“ Така я описа един от бившите й гаджета – Люси Иларионов.

Именно той е категоричен, че списъкът с мъжете на Мария е дълъг, колкото опашка за бира по времето на комунизма.

Запознати коментират, че същото се отнася и за Криско, с когото направи дует. Преди да уговорят дуета, рапърът проверил вокалните й умения в леглото… И останал видимо доволен!

*Мария и Криско

Отново с цел израстване в кариерата била и забежката й със Стела Петрова – момичето от първия Х Фактор, с което се награби на сцената. Двете се отдадоха на лесболаски уж само за шоуто. В кулоарите на предаването обаче се говори, че и тук Мария Илиева си оплела мрежите. Целта й била да направи Стела популярна, за да може тя пък от своя страна да възроди името на продуцентската си компания „Стерео стая“, пише ШОУ, цитира hotarena.net.

*Стела и Мария

Нататък в мемоарите на Илиева се нареждат имената на бившия изпълнителен директор на Нова тв Павел Станчев, чието семейство за малко да разбие. В списъка са и Валери Ненчев – собственик на верига заведения, режисьорът Валери Милев, композиторът от журито на Х фактор Магомед Илиев, рекламният бос Красен Кралев, футболистът Мартин Цветомиров, актьорът Хуан Фернандес и много, много други…