Синът на Тони Стораро Фики е чалга певец от няма и година, но вече успя да си навлече куп врагове.

Недолюбват го не само колегите му от лекия бранш, които измества от сцената, но и естрадни звезди като Васил Найденов. Причината е, че младежът, който сега беше абитуриент, краде, без да се церемони, хитовете на всички и ги пее по заведения срещу солидни бакшиши.

Най-често Фики изпълнявал песните на Васко Кеца, тъй като си вярвал, че има неговия глас и го имитира отлично. Не на това мнение обаче бил изпълнителят на „Сбогом, моя любов”. Певец №1 на България чул изпълненията му на телефона на свой приятел, който ги изтеглил от интернет и бил потресен, че хитовете му са изпълнени от Фики като долнопробна чалга – на неразбираем български и с уклон към кючек.



Едно от предположенията е, че Фики пее чужди песни, за да запълва на участията си времето, тъй като засега репертоарът му е твърде малък. Самият Васил Найденов преди време е коментирал изявите на младия изпълнител.

„За съжаление нищо не може да се направи, авторските права са на Стефан Димитров, а текстът е на Кръстьо Станишев, макар че аз съм измислил рефрена. Имам само изпълнителски права. Наши песни се пеят по целия свят, но никой не ни споменава, а какво остава да си плати. Руснаците, които са свикнали с песните ни, изпълнявани от Филип Киркоров, дори спорят с нас, че били техни”, недоволен е Васко Кеца, пише Pik.bg.