Силвестър Сталоун може отново да снима екшън в България.

Според сайта Contactmusic води преговори с продуцента от „Ню имидж” Ави Лернер за ролята на мафиот в нов филм по истински случай. Лентата ще разкаже историята на Грег Скарпа – прочут наемен убиец от нюйоркската мафия, който дълги години е бил и информатор на ФБР.

Според сценариста на филма Ник Пилеги актьорът е бил заинтригуван и е харесал ролята и сюжета. Сред продуцентите на новата лента ще бъде и Ървин Уинклър, с когото Сталоун е работил в „Роки”.

С Ави Лернер пък Слай прави поредицата „Непобедимите”, която също се снима в България. През август трябва да излезе третата част от сагата, а вече се говори и за четвърти филм, в който ще участва и Харисън Форд.

От години продуцентът Ави Лернер снима касови заглавия в киноцентъра в Бояна, като сред тях освен „Непобедимите” са и „Конан” и Survivor – новата лента с Пиърс Броснан, за която актьорът беше в София през пролетта. Все пак е възможно следващият филм на Слай да бъде заснет и в Луизиана - друго предпочитано място за снимки на "Ню имидж".