Страстна целувка между актрисата и неин колега, докато двамата бяха все още официално обвързани, стана причина за развод, пишат медии зад Океана.

Супермоделът Кристи Хюм е подала молба за разтрогване на брака си с Донован Лийч. Актьорът от години е много близък с Гуинет Полтроу, но едва след фотос, на който двамата допират нежно устни, стана ясно, че може би ги свързва нещо повече от приятелство.

Двамата са били гаджета през 90-те години, но и след раздялата си останали близки. След като в пресата излезе любопитната снимка, Донован заяви, че връзката със съпругата му вече е в миналото. Той защити Гуинет с думите, че тя и Мартин имат прекрасно семейство, успешна кариера и изглеждат много влюбени.

Едва сега Кристи се решила на крайната стъпка, официално да се разведе с мъжа, който явно не е преживял напълно предишната си връзка.

Самата Полтроу често гледала настрани и се говори, че връзката й с Крис изобщо не й е пречила да флиртува с богати и успешни продуценти, адвокати и мастити бизнесмени.

Тя и вокалистът на Coldplay имат две деца и заради тях често могат да бъдат засечени заедно. Мартин пое голяма част от отговорността за раздялата и посочи своята объркана чувствителност като причина за нея. Той никога не е коментирал скандалната снимка на съпругата си нито слуховете за забежките й.