Рики Мартин харесва ролята си на родител и иска 5-годишните му синове близнаци да си имат сестричка.

Певецът е отдаден баща на Валентино и Матео и би искал да има още деца. "Искам малко момиченце. Да си родител придава смисъл на всичко. Аз едва сега започвам...Искам още деца", разкри Мартин. Той е сам, след като се раздели с приятеля си Карлос Гонсалес Абела през януари, но иска отново да открие любовта и знае какъв човек търси.

"Искам някой, който има същата идея за живота. Аз съм повече мечтател, така че искам някой, който е малко по-реалистично настроен от мен.., някой, който може да допълни моята творческа лудост и да ме сваля на земята, когато се намирам насред творчески хаос. Харесва ми отдаването", разказа Мартин пред списание "Пийпъл".

Певецът твърди, че синовете му обичат да ходят на турне с него и би ги подкрепил, ако искат да тръгнат по стъпките му, когато пораснат. "Те обичат да са на път. Много музикални деца са и са малки артисти. Те са мои умалени копия. Не зная какво ще се случи в бъдеще, но каквото и да изберат и каквото и да решат да станат, аз ще ги подкрепя", заяви Рики, пише БГНЕС.