Неотдавна изкусителката Калина Паскалева скандализира обществото с романа си "Дневниците на една кур*а".

28-годишната журналистика продължава да получава противоречиви коментари за творбата си. Калина е направила събирателен образ на леката жена, която днес наричаме мутреса, заяви самата тя в предаването "На светло" по Нова телевизия.

"Започвам книгата с моята лична история. Аз съм на 16 години и попадам в лоша среда. Имаше момчета, които ме лъжеха, че продават домати по морето и ми предлагаха да отида с тях за няколко дни с тях. Ако не беше Жоро Илиев щях да бъда проститутка", споделя Калина.



Освен неговото име, в "Дневниците на една кур*а" се споменават още Маргините, Клюна, историята на дилър от Надежда и няколко музикални продуценти.

"Рискувах да напиша книгата от първо лице единствено число, защото така хората ще ме усетят по-близка, но това е събирателен образ, не всички истории са мои. Не съм лека жена, защото успях да си сменя компанията навреме и се измъкнах от тези среди", разказва Паскалева пред Люба Кулезич.



"Истината е, че политическата кур*а е много по-опасна от жената такава, защото едната вреди на целия народ, а другата на себе си", категорична е писателката.

28-годишната журналистика заявява, че мъжете в днешно време са страхливи, освен това са се превърнали в патологични лъжци, които приемат изневярата за нещо нормално, може би заради това все още не е намерила Единствения, заявява Калина.