Кали довери, че се притеснява за тримата си синове.

"Страхувам се за децата си, защото живеем в държава, в която няма сигурност. Не говоря само за наводненията, които вземат толкова много жертви. Постоянно ставаме свидетели на отвличания и пребивания на хора по заведенията. Един от синовете ми кара скейтборд, а миналия месец имаше инцидент с бордист край НДК. Тревожа се, че може на всеки да се случи някакъв инцидент", казва тя пред в. "България днес".

Кали отглежда трима синове - Георги (14 г.), Марк (5 г.) и появилия се на бял свят през януари - Александър. В момента изпълнителката разпределя цялото си време между отглеждането на децата си и музикалната си кариера.



"Аз съм една много ангажирана и щастлива майка. Александър расте с всеки ден и постоянно е усмихнат. Той е много позитивно бебе. Най-големият ми син ми помага в грижите за Александър, все пак вече е на 14 години и може да поема отговорност", каза още изпълнителката на десетки фолкхитове. Кали обаче е притеснена, че децата й израстват в среда, която може да представлява опасност за тях.

Фолкпевицата разкри и бъдещето си относно лятното турне на "Пайнер", което се завръща след няколкогодишно отсъствие.



"Още не съм получавала покана, но ще се радвам да участвам. Не сме обсъждали този въпрос, но предполагам, че скоро ще имам повече информация. В турнето трябва да участват най-успешните изпълнители с най-добрите песни", казва Кали.