Адел завърши работата по третия си албум. Британската певица работила усилено в студиото и почитателите й няма да чакат още дълго, за да се насладят на новия й албум, тъй като записите вече са готови.

"Албумът е записан и завършен. Теоретично може да бъде издаден утре, ако Адел пожелае", разкри запознат източник пред в. "Дейли стар".

Твърди се, че Адел и звукозаписната й компания смятат да издадат албума без много шум и без рекламна кампания по подобие на албума, който Бионсе пусна по-рано тази година.

"Планът е албумът да бъде издаден в цял свят чрез iTunes и да бъде пълна изненада, без никаква предварително представяне или рекламна кампания. Шокиращата тактика проработи удивително добре за Бионсе и се смята, че новият албум на Адел е толкова очакван, че не се нуждае от дълга рекламна кампания", допълни източникът.

За момента проектът е строго пазена тайна и не е определена дата за издаване на албума. Той ще последва "21", който беше продаден в близо 30 милиона копия в цял свят, пише БГНЕС.