Роксана наскоро сбъдна поредната своя музикантска мечта - направи промоция на първия си самостоятелен албум.

"Гордея се с таланта си. Гордея се с това, което ми е дал Господ и се гордея, че само и единствено с това се развивам - талант и глас. За мен музиката е всичко, ако спра да пея, ще полудея. Не си представям, че съм друга, освен певица. Благодаря на майка ми и на баща ми, че са ме създали без злоба и без завист. Да си такъв човек, значи да си щастлив човек" - споделя певицата пред ЬTV.

Тя не е категорична, че не се възгордяла от популярността, която има на попфолк сцената, а желанието й е да си остане все така земна.

"Още не знам какво е славата. не искам да ме обзема звездомания и искам да си остана такава, каквато съм. Позитивите са, че живееш по-добре, че стъпваш на сцени, за които си мечтал, че твориш, хората те познават, радват ти се. Негативите са, че по-рядко се виждам със семейството си, че си длъжен да се съобразяваш с мнения на хора, които не те харесват, по-малко те харесват. Още по-страшното е, че колкото повече отиваш нагоре, толкова повече оставаш сам" - обясни изпълнителката на "За всеки има ангел".

Певицата подчерта, че има много работа, често пътува в чужбина и дори повечето й участия са зад граница. "Страшен родолюбец съм. Много си обичам държавата" - отбеляза тя.

Роксана се радва, че е успяла да купи дом за сина си и има хубава кола. Доволна е от това, което печели като певица, за да осигури добър живот на семейство си, пише signal.bg.