Набедената от жълтата преса за бивша компаньонка и проститутка – Ева Кикерезова, реши да не отрича тиражираните слухове. Според нея нямало смисъл да го прави, защото близките ѝ знаели истината.

"В първия момент като го прочетох ми стана доста сконфузно. Малко след това ми звънна Пламен – партньорът ми и бащата на детето ми, и ми каза да не се притеснявам, защото хората, които ме познават, знаят истината. Мина ми. Няма защо да отричам нещо подобно, нелепо е. Не може да ме засегне такава статия", каза красавицата в предаването на Сашо Диков по Нова ТВ.

Като доказателство поясни, че ако действително се занимавала с подобно нещо преди време, със сигурност нямало да живее в панелка в "Света Троица" в София. В квартала живеела цялата ѝ фамилия и тя се преместила няколко блока по-надолу при баба си, за да си осигури някаква самостоятелност.



"Имах вечерен час, докато не се запознах с Пламен. Станеше ли 10 вечерта, започваше да ми звъни. До 23-годишна живеех при баба ми. После така се стекоха нещата, че отношенията ни започнаха много бързо – моментална любов.

За шест години не сме си омръзнали изобщо с него. За мен вече няма мъже като мъже, а само хора, с които контактувам. Изключително моногамен човек съм – не сменям мъже, не сменям работа", допълни още Ева.