Кичка Бодурова гостува в студиото на "Жените говорят", където опроверга някои от грозните слухове, които се носят за нея, донесени от жълтите вестници.

Изпълнителката с горчивина разкри, че апаши нахлули в жилището й по Коледа. От там обаче не са взели никакъв вибратор, както се писа в някои медии, защото не е имало такъв.

Звездата с чувство за хумор отбеляза, че може пък и да са отмъкнали и белезниците, с които връзва мъжа си за леглото, но побърза да определи всичко като измишльотина.



Нека си продават вестниците, философски заключи Бодурова. Болката й е, че са нарушили личното й пространство. За да се справи с атаките на обирджиите, Кичка е пуснала хора да живеят в имота, за да го опазят.

Водещите върнаха певицата към спомените й за предаването "Музикална академия". Тя откровено заяви, че в младите изпълнители вижда добри имитатори, но не и творци със собствен стил.

Рут Колева е една подражателка, нейният стил е измислен 60-те години в някаква друга държава!, категорична беше певицата.

Въпреки това, тя великодушно покани всички участници от шоуто да вземат участие в грандиозния й концерт в Зала 1 на НДК, който ще се състои на 9 октомври, 2014 г.

През лятото Бодурова ще изнесе много концерти в някои от най-големите градове в страната - Русе, Бургас, Варна, курортното селище Албена са само част от локациите.