„Аз съм от хората, които се радват, че нещата им се случват и не съжаляват за неща, които хипотетично не са се случили. Албена е прекрасна. Ако трябва да сме обективни, тя е по-добре справящият се танцьор. Това, че хората са гласували обективно, няма как да не ме радва. Това, че съм на една крачка от злато, което е взел олимпийски, световен шампион, това е страхотен комплимент за мен”.

Това заяви в студиото на „На кафе” сребърната медалистка от Dancing Stars Михаела Филева. Тя остана на второ място в класирането на финала на шоуто, с много малка разлика в точките с Албена Денкова.

Тя разказа, че предаването е поглъщало цялото й ежедневие. „Всеки един от популярните лица, които взеха участие, имат активен живот извън предаването. За всички ни беше тежко и трудно да съчетаваме регуларните си ангажименти с репетициите”.



Запитана дали е имало конкуренция между участниците в шоуто, Михаела отговори: „Според мен нямаше конкуренция. Имаше напрежение от гледна точка на това, че трябваше да се справим със срокове с танците”.

„Кралицата на дансинга” Албена Денкова също каза добри думи за Михаела Филева малко след края на шоуто: „Това, с което тя ме впечатли, е нейната исреност”.