"Всичко свърши!" - така коментирала пред приятели отношенията си с мъжа си Стефан Манов-Тачо шефката на "Визаж" Жени Калканджиева.

Съпругът ѝ окончателно е напуснал семейното гнездо, след като преди известно време двамата направиха опит да заживеят отново заедно.

За краха в отношенията между бившата моделка и бизнесмена се заговори след като Тачо се залюби с по-младата от съпругата му манекенка Зорница Линдарева.

*Тачо и Зорница

Разбирайки за прелюбодеянията на законната си половинка, Калканджиева взе тежкото решение да изгони Тачо от дома им, пише "България Днес", цитира ''Слава''. Въпреки че изневярата на бизнесмена не остана тайна за никого и самата Жени трябваше да признае за провала на брака си, шефката на "Визаж" прибра съпруга си в името на общото им дете.

Отново с цел да остави грозните сцени в миналото Калканджиева дори се сдобри с бившата любовница на съпруг си. Жени и Линдарева заровиха томахавките и по всичко личеше, че недоразуменията между тях са приключили. Двамата са издържали едва няколко месеца и Тачо окончателно е взел решение да напусне дома им. Според запознати бракът между бизнесмена и Калканджиева е бил обречен на провал още при първата им кратка раздяла.

*Зорница и Жени

Припомняме, че Зорница също се изказа по темата, като заяви: „Знам, че не са заедно, но аз нямам нищо общо с тази раздяла''.