Адриана напуска Diapason Records разочарована. Фолк певицата споделя, че ще търси професионална реализация на друго място.

Изпълнителката е разочарована от компанията, в която е от две години. Тя вече е наела адвокат, който да задвижи напускането ѝ.

Въпреки че е едно от най-продуктивните имена на Diapason Records, шефовете на Адриана не изпълнявали основни точки по договора си, твърди тя в разпространената до медиите информация.

Адриана сама финансирала клиповете и песните си, а освен това плащала и тяхната ротация на продуцента си. Чашата преляла, когато собственици на заведения се обаждали няколко пъти да поръчват изпълнителката за сватби и рождени дни, но получавали дежурния отговор, че е заета и не може да поеме ангажиментите, аргументира тя решението си.

В последно време Адриана живее повече в Италия, отколкото в България, а причината за това е нейният сериозен приятел. Въпреки че влагала доста усилия, изпълнителката била пренебрегвана подобно на други свои колежки като Джорджиа и Антонина, пише signal.bg.