Топ новинарят от Би Ти Ви Юксел Кадриев не прилича на себе си.

Водещият на централната емисия новини в първата частна медия е станал троен от използване на анаболи и висене във фитнеса на телевизията.

В последните месеци Кадриев гълтал с шепи хапчета за помпане на мускули, разкриха източници, пише „Всеки ден". От подобни медикаменти обаче се задържа вода и заради това Юксел качил рязко килограми, които така и не успявал да стопи, въпреки че постоянно тренирал. Кадриев все повече заприличвал на карикатура - от кръста нагоре с мускули и напомпан, а надолу крачета, тънки като солети.

Според запознати той се вманиачил в тренировките и трупането на мускулна маса с идеята да намали голямото количество алкохол, което имал навика да изпива. Водещият искал вече да води по-здравословен начин на живот и да стъпи на краката си след няколко пиянски изцепки. Преди време Юксел дори бе уловен да кара пил автомобила си и заради това изгоря книжката му, която все пак впоследствие му бе върната от КАТ.

След този срамен случай от Би Ти Ви заплашили Кадриев, че при втори подобен гаф ще изхвърчи от медията. От тогава журналистът се зарекъл да ограничи нощните си гуляи и се отдал на тренировки. Новинарят си пазарувал хапчета за мускули от непроверени магазини, без да се интересува до колко трови организма си с тях. В крайна сметка те бързо се отразили зле на физиката на Юксел.

„Заприличал е на мутра, сякаш по цял ден блъска във фитнеса! Не върви на човек, който е журналист, лице на медия, да изглежда по този потресаващ начин, трябва да вземе мерки", коментират вече и зрителите на Би Ти Ви.

На шефовете от канала също им направило впечатление колко различен е станал Юксел. След серия негови гафове те вече сериозно обмисляли да го сменят. Кадриев е дошъл до гуша на своите колеги и с постоянните си претенции и безкрайни лапсуси, които прави, докато чете новините. Той дразнел босовете и с това, че винаги стоял настрана и не проявявал никакво желание за допълнителна и извънредна работа. „Идва само за емисия. През деня не се вясва, ходи по фитнес залите", коментират от екипа на медията.