Колкото и да се опитваме да скрием онова олицетворение на злото - кифлата, винаги трябва да сме готови да погледнем и положителния герой.

Джеймс Браун е казал, че това е мъжки свят, който няма да струва и стотинка, ако жените не са наблизо. И преди всички да се тупнат в гърдите и да обявят истинността на изпълнителя, припомняме - става въпрос за жени, а те са рядкост!

Стереотипът за красотата, изразяващ се в красивото, лъскавото и симетричното, започна да омръзва.

Женското съсловие, което отхвърля феминизма, отдавна прецени, че предпочита спонсора пред истинските чувства, за които се пее в един предпочитан музикален жанр, взаимствал всичко от Гърция, Турция, Сърбия и Македония.

Подозираме, че си от хората с отпечатъци на средния пръст, палеца и показалеца, с което доказваш, че щракането с пръсти не е твоето приключение. Можем да те поздравим и да съчувстваме, защото все по-малко жени са запознати с борбата на Роза Паркс, за сметка на трагедията в лириките на Галена. В офисът сме твърдо против фолк музиката и дори филтрирахме канала на Planeta в мрежата, за да няма изкушения.

Подобни трудности са способни да накарат средностатистическия мъж да търси своята партньорка в чужбина, или да я поръча в интернет от сватбен каталог, както се случваше в един друг филм.

Ако нямаш интернет, или не искаш нещо от Словения с мустаци, предлагаме перфектната жена на местна почва.