Две от най-известните фолк певици напоследък са загърбили приятелството, вледенявайки отношенията си. Това призна едната от тях – Ивена, която беше гост в студиото на "Жените говорят" по TV7.

Тя разказа, че е обидена на колежката си Алисия, която е откраднала идеята за неин клип. Става дума за последния клип на Алисия, сниман в банята на Фердинанд в Банкя, пише news7.bg.

''Аз заснех видео на същото място преди година и половина, така че кадрите съвпадат на 70%. Единствената разлика е, че Алисия има четири танцьорки, а аз две'', призна Ивена и не скри, че е обидена на певицата.

*Алисия

*Ивена

*Алисия

*Ивена

Ивена коментира и слуховете, че е откраднала гаджето на друга своя колежка – Преслава. Певицата категорично отрече да има чувства към младия бизнесмен Жоро Бирмата. Тя сподели, че е много близка с него и родителите му и всичко, което ги свързва, е приятелство.

*Бирмата и Преслава

Русокосата изпълнителка разказа още, че преди броени дни се е завърнала от пътешествието си на остров Бали. Екзотичната почивка тя получила като подарък от свои приятели по повод рождения си ден.

''Допуснах грешка, че не се ваксинирах и нямах възможност да отида на сафари. Там можеш да се заразиш с малария и други опасни болести, така че се подготвяйте предварително, ако ще ходите на екзотични пътувания'', обясни Ивена.

Един от най-интересните моменти по време на почивката бил посещението й в гора с маймуни, където едно от животинчетата я нападнало, мятайки се на врата й.

Друга маймуна пък задигнала телефона и слънчевите й очила. Маймуните са много ловки крадци, бъркат по джобове, по чанти и след това изчезват в гората, разказа фолк изпълнителката.

Тя заяви, че най-забавно е да пътува в женска компания и предпочита да е с колежката си Джина Стоева, вместо да е с гаджето си.

*Джина и Ивена